Pijn is tijdelijk, een overwinning duurt eeuwig

Een zin die zorgt voor energie, motivatie en de wil om je doel te bereiken

- Eric Thomas -

Als er iets is geweest in mijn leven, waaruit ik de energie, motivatie en de wil heb gehaald om mijn doel te bereiken, dan is het deze video wel. In de periode dat ik aan de universiteit studeerde, had ik momenten waarbij het even niet lukte. Bijvoorbeeld wanneer ik moest studeren voor een tentamen met leerstof waar ik veel moeite mee had. Waarom dan juist deze video? Omdat je gewoon keihard moet werken om je doel te behalen. Je zult offers moeten doen en discipline nodig hebben, om daar te komen waar je naar toe wilt. En mijn eindresultaat; met doorzettingsvermogen, heel hard werken, in jezelf blijven geloven EN door vallen en opstaan, mijn masterdiploma behaald!

Belangrijke elementen uit deze video

  1. Wanneer je iets ‘echt’ belangrijk vindt of je wilt bepaalde levensdoelen behalen: zoals diploma’s of een succesvol bedrijf beginnen, dan zul je er zelf alles aan moeten doen om dat doel te bereiken. Niemand anders!
  2. Soms moet je dingen opofferen om ander zaken voor elkaar te krijgen. Sommige leuke dingen zoals een serie kijken of je hobby uitoefenen, zullen even moeten wijken voor het grotere doel.
  3. Val 7 keer, sta 8 keer op! Gebruik de pijn en deze lessen juist om door te gaan. Kijk vooruit en geef niet op.
  4. Naast motivatie is doorzettingsvermogen een vereiste. Want kun jij doorgaan als je geen motivatie meer hebt? Juist dan is het de kunst om gas bij te geven. Volle kracht vooruit!

Wat leer ik hiervan?

  1. Stel doelen op, werk altijd hard en wees gedisciplineerd. Anders kom je nergens!
  2. Laat je niet afleiden, volg je hart en gevoel en laat je NOOIT beïnvloeden door een ander.
  3. Maak soms een offer en laat leuke dingen even liggen voor het te bereiken doel.
  4. Werk door totdat jij jouw doel hebt bereikt en trots kunt zijn op jezelf. Niemand zal dan ooit zeggen dat jij gefaald hebt.

Liever dit artikel beluisteren via audio?

Nieuws

Corporate vlogs
Blogs 
Abonnement 

Algemene voorwaarden

Over BIZMO
Algemene voorwaarden
Disclaimer

Over ons

Samenwerkingspartners
Contact