Coaching ZZP'ers of bedrijven

Ik denk graag mee en verzin oplossingen voor problemen waar ZZP’ers of bedrijven tegenaan lopen. Door mijn expertise in marketing kan ik vaak vanuit mijn eigen ervaring hulp en ondersteunen bieden. U kunt daarom altijd vragen om advies en als het nodig is zelfs consult aanvragen. Ik ben erg flexibel op dit gebied. Ik ben bereid om maandelijks en indien nodig zelfs wekelijks beschikbaar te zijn voor coaching. Dus kunt u hulp gebruiken, aarzel dan niet en neem contact op!  

Hoe coach ik ZZP'ers of bedrijven?

Het coachen kan bij mij op kantoor plaatsvinden of op de locatie waar de zzp’er of het bedrijf gelokaliseerd zit. Het advies kan ter plaatse of van te voren voorbereid worden. Dit is afhankelijk van de complexiteit van het probleem. Het uitvoeren van de oplossing kan gedaan worden door de persoon zelf of als het nodig is kan ik aan deze oplossing bijdragen. Alles is mogelijk als het gaat om coaching!

Testimonial Coaching: Beauty Studio Halo

Hieronder een testimonial van Beauty Studio Halo over coaching vanuit BIZMO: 
“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.” aldus Rianne Poot van Beauty Studio Halo.

Advies nodig of loopt u ergens tegenaan? BIZMO helpt!

Dus kunt u een sparringspartner gebruiken, loopt u ergens tegenaan of wilt u advies van iemand met een andere denkwijze? Ik kan u hierbij helpen.
Dit mag zijn in de vorm van een consult van één uur, een traject van een paar maanden of ik ben zelfs inzetbaar voor een losse brainstormsessie.
BIZMO is flexibel en daar hou ik van! Advies en oplossingen op maat voor elke klant!

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met mij op via het contactformulier

Nieuws

Corporate vlogs
Blogs 
Abonnement 

Algemene voorwaarden

Over BIZMO
Algemene voorwaarden
Disclaimer

Over ons

Samenwerkingspartners
Contact