Welkom op de community van BIZMO!

Wekelijks worden hier nieuwe updates en video’s geplaatst die voor iedereen interessant kunnen zijn. Het doel van de community is om samen dingen te leren. Hieronder zie je dat dit vooral gefocust is op ondernemerschap en mindset. Verder laat ik al mijn persoonlijke ontwikkelingen zien via corporate vlogs. Als ik zelf dingen stap voor stap wil uitleggen dan doe ik dat via tutorials. Veel lees- en kijkplezier op deze community. 

Keep learning!

Ondernemerschap

Een succesvol bedrijf opzetten is mijn doel. Om dit doel te bereiken kijk ik veel YouTube video’s op het gebied van ondernemerschap. Nu ben ik op de gedachten gekomen om al mijn “ervaringen en aantekeningen” met jullie te delen in de vorm van mini-artikelen. Wat is een mini-artikel? Per video zet ik een mini-artikel op waarin in mijn aantekeningen prijs geef. Wat leer ik van deze video? Wat ga ik in het vervolg toepassen? En vooral, wat ga ik niet meer doen? Hopelijk is dit interessant voor degene die ook bezig zijn met het opzetten van zijn of haar bedrijf. Behaalde resultaten van deze mini-artikelen vind je terug in corporate vlogs.

Klik op de bovenstaande categorie Ondernemerschap om naar de artikelen te gaan of klik hier!

Mindset

De juiste mindset hebben is erg belangrijk bij het opzetten van een succesvol bedrijf. Je moet namelijk super gedisciplineerd zijn, doorzettingsvermogen hebben, overzicht houden, planningen maken, prioriteiten stellen en ga zo maar door. Maar ook balans is erg belangrijk. Hoe blijf je ontspannen, geconcentreerd, rustig en doordacht? Een onderwerp waar heel veel over te leren valt. In deze categorie laat ik zien waar ik mezelf op focus en aan welke onderwerpen binnen het gebied van mindset ik aandacht schenk.  

Klik op de bovenstaande categorie Mindset om naar de artikelen te gaan of klik hier!

Corporate vlogs

Alle persoonlijke ontwikkelingen die ik heb opgedaan deel ik met jullie in de vorm van een corporate vlog. In deze vlogs leg ik precies uit wat voor nieuwe dingen ik toepas binnen mijn bedrijf en wat voor effect dat heeft. Dit kun je dan meteen zelf toepassen als je het voordeel ervan inziet. Dus kijk, luister en pas het zelf toe binnen je eigen onderneming!

Klik op de bovenstaande categorie Corporate vlogs om naar de vlogs te gaan of klik hier!

Tutorials

Stap voor stap leren hoe je gericht je doelgroep kunt bereiken? Hoe stel je een persona op? Bij de Tutorials leg ik zelf in een video uit hoe je stap voor stap de marketing van je eigen bedrijf naar een hoger niveau kunt tillen. Met een BIZMO premium account krijg je direct toegang tot alle tutorials. Deze video’s zijn educatief opgezet, kan per hoofdstuk bekeken worden en zorgen ervoor dat je direct aan de slag kunt. Dus aarzel niet en bekijk de tutorials!

Klik op de categorie Tutorials om naar de video’s te gaan of klik hier!

Nieuws

Corporate vlogs
Blogs 
Abonnement 

Algemene voorwaarden

Over BIZMO
Algemene voorwaarden
Disclaimer

Over ons

Samenwerkingspartners
Contact