Over mij

Naam: Ramon van Ingen
Opleiding: Master Innovation Management, Technische Universiteit van Eindhoven
Bachelor of Engineering, HZ University of Applied Sciences
Beroep: Docent Marketing, Onderzoeksmethodologie, Sales en Accountmanagement op de HZ University of Applied Sciences. Daarnaast blokcoördinator en studieloopbaancoach voor studenten.
Gespecialiseerd in: Marketing en Sales

Wat is mijn doel voor BIZMO in 2019?

Het doel voor mijzelf en voor BIZMO voor 2019 is om zoveel mogelijk mensen te helpen. Dit kan zijn in de vorm van persoonlijk advies, hulp of gewoon door het delen van informatie. Daarom wordt er dit jaar een community opgezet waarin ik al mijn ervaring en kennis deel. Iedereen kan toegang krijgen tot deze community. De onderwerpen zullen variëren van ondernemerschap, mindset, corporate vlogging en het delen van tutorials. Dit laatste zijn tests die ik zelf uitgevoerd heb en aan de hand daarvan mijn bevindingen deel. Probeer er je voordeel mee te doen!

Waarom deeltijd in dienst voor de HZ en deeltijd ondernemer?

De reden waarom ik deeltijd voor de HZ werk als docent en deeltijd ondernemer ben is omdat ik van de combinatie hou. Enerzijds vind ik het heerlijk om les te geven aan studenten op het gebied van marketing. Anderzijds vind ik het leuk om dan ‘s avonds weer voor klanten aan de slag te gaan. Het voordeel is tevens dat hetgeen waar ik les op geef op de HZ ik direct toepas binnen mijn eigen bedrijf voor klanten. Dit houdt het werk gevariëerd en dat heb ik als persoon nodig. Als ik hele dagen hetzelfde zou moeten doen, dan is voor mij de uitdaging er al snel van af. 

Nieuws

Corporate vlogs
Blogs 
Abonnement 

Algemene voorwaarden

Over BIZMO
Algemene voorwaarden
Disclaimer

Over ons

Samenwerkingspartners
Contact