Samenwerkingen

Celine de Bruine

BIZMO werkt graag samen met andere partijen. Een goed voorbeeld is de samenwerking met Celine de Bruine. Celine is verantwoordelijk voor al het grafisch vormgeven, dus zij is voornamelijk bezig met het ontwerpen van websites, maakt afbeeldingen op voor social media en heeft zelfs de handleiding voor BIZMO gemaakt. Celine werkt tevens voor zichzelf, dus als u grafisch werk heeft, dan kunt u bij haar terecht!

Lexicon Zeeland

Correct Nederlands is in deze tijd ontzettend belangrijk! Klanten lezen alles kritisch en als bedrijf is het belangrijk om ervoor te zorgen dat alle puntjes op de i staan. Daarom werkt BIZMO samen met Lexicon Zeeland. Sigrid is de eigenaar van dit bedrijf en controleert alle teksten die opgemaakt worden. Dit zorgt ervoor dat de teksten altijd optimaal zijn en correct. Net dat beetje extra is waar het om draait. Zeker in deze tijd! Heeft u ook teksten die nagekeken dienen te worden. Neem dan contact op met Sigrid van Lexicon Zeeland. 

Jordan Blok Films

Goed en authentiek beeldmateriaal voor op de website, social media of LinkedIn is een must. Dit zorgt voor een persoonlijke en eerlijke uitstraling. Jordan heeft voor veel authentiek beeldmateriaal gezorgd voor BIZMO dankzij een fotoreportage. Hiermee heeft de website van BIZMO een professionele uitstraling gekregen en zijn stockfoto’s niet meer nodig. Wilt u zelf ook professionele foto’s of bent u op zoek naar iemand die een bedrijfsvideo kan maken? Neem dan contact op met Jordan Blok  

Nieuws

Corporate vlogs
Blogs 
Abonnement 

Algemene voorwaarden

Over BIZMO
Algemene voorwaarden
Disclaimer

Over ons

Samenwerkingspartners
Contact